Onderstaande warme gerechten worden geleverd in chafingdishes zodat deze warm blijven. Deze gerechten zijn uitstekend uit te breiden met diverse salades en/of gratins.
Varkenshaas in champignonsaus
Malse stukjes varkenshaas in romige saus met champignons.
Hongaarse rundergoulash
Mals rundvlees met paprika en champignons.
kip à la Stroganoff
Gegrilde kipfilet in een pikante saus met een bouquet van gesnipperde uitjes, paprika, augurk en champignons.
Kipfilet in pilavsaus
Gegrilde kipfilet in een verassende saus met perziken.
Varkenshaas in satésaus
Zachte stukjes gemarineerde varkenshaas in een pittige satésaus.
Kalfsvlees in bèarnaisesaus
Geblancheerde stukjes kalfsvlees in zachte roomsaus met gehakte peterselie en katen- spek.
Rosbiefreepjes in Provencaalsesaus
Reepjes rosbief in een saus van paprika, champignons en knoflook.
Tête de veau
Stukjes kalsvlees in een romige tomatensaus met verse champignons en een vleugje madeira.
Lasagna
Italiaans pastagerecht met rundergehakt en Béchamelsaus.
Tagiatelle Provençale
Gegratineerd pastagerecht met Italiaanse kruiden.
Penne carbonara
Pasta met een romige kruidensaus met spek en paprikareepjes.
Magere varkensfilet, gekruid met een verrassend kruidenbouquet en daarna gegrild. Geserveerd met een saus naar keuze:
In de oven gebraden beenham met kruideninjectie en Provencaalse kruiden. Dit gerecht is inclusief 2 sauzen naar keuze:
Inclusief 3 salades naar keuze uit onze 'saladbar', stokbrood en kruidenboter.